Jongdierendag 5 september te Zandpol

SONY DSCOp zaterdag 5 september wordt weer de jaarlijkse jongdierendag georganiseerd bij ’t Trefpunt te Zandpol. De keuring is openbaar. Dat wil zeggen dat  de leden vragen aan de keurmeesters kunnen stellen over hun dieren. De keurmeesters geven tekst en uitleg over het dier en de keuring, dit kan voor de fokkers heel leerzaam zijn.

Voor de kleindierfokkers is dit de eerste keuring van de jonge dieren (geboren in 2015) en is een eerste voorbereiding voor de kleindiershows en keuringen tijdens de rest van het seizoen.

Informatie voor de leden:

De keuring begint om 8.45 uur. Wij verzoeken de inzenders om uiterlijk 8.30 uur met hun dieren aanwezig te zijn bij “Het Trefpunt” te Zandpol. De keuring zal omstreeks 13:00 uur afgelopen zijn. Let op: de uiterste datum voor inschrijving voor jongdierendag is 25 augustus. De inschrijfformulieren met de kooinummers worden in de week van 31 augustus aan de leden verzonden.

Aan het eind van dit bericht zijn de volgende bijlagen toegevoegd (klik op de rode tekst)

  • Praktische informatie over jongdierendag
  • Het inschrijfformulier

Het inschrijfformulier kan gemaild worden aan inschrijvingen@sportfokkers.nl

Wij hopen veel leden te verwelkomen op onze jaarlijkse jongdierendag!

Attentie: Op Dinsdag 15 september 2015 wordt de clubcompetitie gehouden in het Buurthuis “Ons Belang” Kruiwerk 40 te Klazienaveen. Wij kunnen meedoen met 12 konijnen c.q. cavia’s, 12 hoenders (groot en klein) en 6 duiven. Namens de Sportfokkers Schoonebeek e.o. organiseert Erik Pals dit evenement. Tijdens de jonge dierendag kunnen jullie aan Erik Pals meedelen met hoeveel dieren jullie gaan deelnemen. Graag jullie medewerking.

Begeleidend schrijven JDD 05-09-2015  INSCHRIJFFORMULIER JDD.2015 versie 10-08-2015